Zbog zagrevanja vazduha i stvaranja dima vaši su zasadi brzo i efikasno zaštićeni od smrzavanja.

Za razliku od drugih načina STOP MRAZ kofe su jednostavne za korišćenje. Jednostavno stavite kofe između biljaka ili stabla, a zatim zavisno od temperature palite određen broj kofa. Kad temperatura počne rasti jednostavno zatvorite kofe kako biste ih ugasili do sledeće upotrebe i ponovnog mraza.

Kapacitet: 5 litara

Trajanje: 11-12 sati

Sastav: parafin/karton

  • Ekološki prihvatljiv, bezbedan i jednostavan za korišćenje.
  • Vrlo brzo paljenje, gašenje po potrebi, iskoristiv više puta.
  • Limena kantica sa limenim poklopcem

U današnje vreme usled klimatskih uslova za uzgajanje, ni jedne vegetacijske sezone nisu iste te su zadnji niz godina naročito velike štete od niskih temperatura i mrazeva. Prolećni mrazevi nisu neuobičajna pojava na našim prostorima. Ovogodišnji mraz bio je poguban za mnoge poljoprivredne kulture. Rasponi negativnih i niskih temperatura kretali su se od -0,5 do -5, a u nekim krajevima su zabeležene temperature i niže od ovih.

STOP MRAZ danas postoji, jednostavna je i delotvorna alternativa za zaštitu od smrzavanja vaših vinogradara i voćnjaka. STOP MRAZ kofa za zaštitu od mraza povećava temperaturu vaših voćnjaka od 1 do 6 stepeni, u zavisnosti od gustine i količine poređanih kofa.

 

Stop mraz

13Eura /po kofi
  • Kapacitet: 5 litara
  • Trajanje: 11-12 sati​
  • Ekološki prihvatljiv, bezbedan i jednostavan za korišćenje
  • Limena kantica sa limenim poklopcem

Napomena : Kofe se mogu koristiti i u plastenicima , po sopstvenoj proceni palite određeni broj kofa, u zavisnosti od jačine mraza, dužine i visine plastinika. 

stop mraz zig

Shodno mrazu koji se javio 16. aprila, palili smo prošlogodišnje kofe. Uspešno smo zaštitili naše voćnjake. Prenosimo Vam snimak sa našeg voćnjaka

Zainteresovani ste : Slobodno pozovite 062-797-522